SOLARIUM TURUN ITÄHARJULLA

Kaipaatko pohjarusketusta ulkomaanmatkaa varten tai pientä rentoutushetkeä hektisen arjen keskellä? Big Boy Barbell Clubin huipputehokas solarium on kulkukortin omistavien asiakkaiden käytössä vuoden jokaisena päivänä 24/7. Muilla asiakkailla on mahdollisuus käyttää solariumia kuntosalin toimiston aukioloaikoina. Tarkasta aukioloajat verkkosivuilta.

 

Laadukkaalla Luxura X7 -solariumlaitteella saat varman, tasaisen ja turvallisen rusketuksen. Laitteen kolikkoautomaatti mahdollistaa solariumin joustavan käytön ilman ajanvarausta. Voit mennä solariumiin aina, kun huoneen ovi on auki. Tervetuloa ruskettumaan!

 

Solarium toimii kolikko- ja itsepalvelukorttiautomaatilla

Luxura X7 -solarium toimii kätevästi 50 sentin, 1 ja 2 euron kolikoilla sekä ladattavalla itsepalvelukortilla. Itsepalvelukortin voi lunastaa Big Boyn toimistosta. Kolikoilla maksettaessa minimimaksu on 2 euroa, jolla saat 5 minuuttia solariumaikaa. Maksimiaika on 15 minuuttia, jonka saat 6 eurolla. Kolikkoja voidaan syöttää haluttu määrä 2 ja 6 euron väliltä. Laite lähtee automaattisesti käyntiin kolmen minuutin päästä siitä, kun ensimmäinen kolikko on syötetty automaattiin.Tarkista aina ennen maksua ettei ovi ole lukossa. Huomaathan, että salilla ei ole ajanvarausta solariumin käyttöä varten.

 

Itsepalvelukortteihin on mahdollista ladata 10 krt x 15 min edulliseen 52 euron hintaan. Itsepalvelukortin hinta on 6 €. Palauttaessasi kortin saat yhden ilmaisen käyntikerran solariumiin.

 

Hinnasto kolikoilla maksettaessa

 

2 € = 5 min

4 € = 10 min

6 € = 15 min

 

Solarium-itsepalvelukortin hinta

 

10 krt x 15 min = 52 €

Itsepalvelukortti = 6 €

 

Muistathan että solariumin ikäraja on 18 vuotta ja olet kysyttäessä valmis todistamaan ikäsi.

 

Henkilökuntamme on aina valmis neuvomaan ja opastamaan sinua solariumin käytössä, joten kysythän tarvittaessa rohkeasti!

 

Kuntosalin toimisto avoinna:

 

ma, ke ja pe klo 15-19

ti ja to klo 17-19

 

Pyhäpäivisin suljettu, muulloin sopimuksen mukaan. Poikkeuspäivistä ilmoitamme Facebookissa.

 

Jäsenavaimella pääset treenaamaan 24/7

 

Tule tutustumaan salillemme maksutta!

 

Kuntosalilla myynnissä:

 

Performancen  ja Nutrimin lisäravinteita,

salin logoilla varustettuja collegehousuja

ja -huppareita.

 

Seuraa meitä Facebookissa:

 

UUTTA BIGBOYLLA: CARDIO FIGHT - Kevään hauskin tapa päästä kuntoon!

Cardio Fightissa niska- ja hartiavaivat saavat kyytiä, tulet löytämään itseltäsi varmasti uusia lihaksia sekä pääset hikoilemaan mukavassa porukassa. Cardio Fight on kamppailulajien, toiminnallisen harjoittelun ja salitreenin sisältävä tehoyhdistelmä, joka boostaa kunnon lisäksi myös mieltä!

 

Huipputehokas Cardio Fight-kurssi sisältää 8 viikon ajan:

- Toiminnalliset treenit ma klo 18.00-19.15

- Cardio Fight-kamppailutunti ke klo 18.00-19.30 ja la 13.00-14.30

- Vapaan osallistumisoikeuden seuran muille tunneille, katso lukujärjestys täältä http://www.turunseudunkamppailijat.fi/1_6_lukuj-rjestys.html

- Kuntosalin vapaa käyttö 24/7

- Kamppailutilan vapaa käyttö muina aikoina

- Lisämaksusta (20 €) InBody-mittaus kurssin aloituspäivänä

 

KESTO: 8 viikkoa, aloitus ma 23.4.2018.

 

MISSÄ: Kamppailusali Turun Seudun Kamppailijat Ry:n ja Big Boy Barbell Clubin tiloissa osoitteessa Kalevantie 17, 20520 Turku.

 

HINTA: 99 € / 8 viikkoa, sis. henkilökohtaisen 24/7 -avainlätkän.

 

ILMOITTAUDU MUKAAN: Cardio Fight halutaan pitää laadukkaana kurssina, joten siihen otetaan mukaan maksimissaan 15 henkilöä. Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset sähköpostiosoitteeseen info@bigboy.fi